Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Insecticid profesional Ficam WP 80 500gr

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
FICAM WP 80 INSECTICID PROFESIONAL
Out Of stock
Descriere
Rezentare Ficam WP 80 Insecticid profesional 500GR

Ficam WP80 este un insecticid carbamic, de aceea el reprezinata alternativa ideala la organofosforice si piretroizi.

Produsul este conditionat sub forma de pulbere muiabila de culoare alb-bej, fara miros, miscibila cu apa. Nu pateaza, nu murdareste si nu este coroziv. Este fotostabil si biodegradabil. Mod de actiune: Bendiocarb-ul este un ester carbamic ce actioneaza prin contact si indigestie, fiind un inhibitor al colinesterazei - o enzime necesara pentru transmiterea normala a impulsurilor nervoase.

Spectru de activitate insecticide: Ficam WP 80 combate o varietate foarte larga de insecte de disconfort din igiena publica, din intreprinderile de fabricare si procesare a alimentelor, dar si daunatori ai produselor agricole depozitate, precum: muste si tantari, gandaci de bucatarie, furnici si viespi, purici, plosnite, molii, pestisorul argintiu, urechelnita, plosnita de carte, gandacii de depozite, dar si pentru paianjeni, plosnita lemnului, centipede, milipede si capuse.

Insecticidul poate di utilizat prin tratamente pe suprafete, in si in jurul cladirilor precum: locuinte, birouri, spitale, hoteluri, restaurante, cntine, unitatiindustriale cu profil alimentar, mijloace de transport, locuri in care se depoziteaza gunoaiele, etc. Doze de aplicare:

Doaza normala: La un nivel mic - mediu de infestare si in conditii normale de igiena se dizolva 15 g produs in 5L apa(0.3%) Doza speciala: La un nivel mai mare de infestare, cand se solicita o extindere a remanentei si in conditii de igiena precara a locurilor de tratat se dizolva 30g produs in 5L de apa (0.6%). In combaterea mustelor, pe langa cele 15 g de insecticid se mai adauga 50 g de zahar in cei 5 L de apa. Solutia obtinuta astfel se pulverizeaza pe o suprafata de 125 mp.

Combaterea cuiburilor de viespi: Performantele insecticidului Ficam W WP in combaterea cuiburilor de viespi au fost evaluate in 54 de teste efectuate in diferite locatii precum : case, scorburi ale opacilor, etc. Tratamentele cu Ficam WP la rata normala de dilutie se doze de aplicare cuprinsa intre 0.25 - 0.5 l solutie/ cuib au condus la o combatere completa a viespiilor, in 24 de ore de la tratament.

Viespiile au devenit muribunde la 5 minute de la inceperea tratamentului , fara sa manifeste semne de iritare sau comportament agresiv.

Remanenta: Bendicarb-ul este fotostabil, ceea ce presupune o activitate insecticida de lunga durata.

Cand particulele de substanta activa raman nederanjate, remanenta depinde de natura suprafetei netratate, de gradul ei de igiena si modalitatiile curente de curatenie.

Compozitie:100 g de Ficam W (WP 80) contine 80 g de bendiocarb(80%) si coformulanti pana la 100g. Ambalaj: Flacon de 500 g. Produs de Bayer, Germania
Trimite mesaj
Din Gura in Gura