Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Insecticid K-Othrine WG 250

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
INSECTICID K-OTHRINE WG 250
Out Of stock
Descriere
K-Othrine WG 250 granule
Eficacitate maxima impotriva intregului spectru de insecte.

Producator: Bayer Environmental Science
Disponibilitate:In stoc!

Mod prezentare: Plicuri 250 g
Pretul: Include TVA
K-Othrine WG 250 (Deltamethrin 25% w/w)

Descriere:
- K-Othrine WG 250 (Deltamethrin 25% w/w) este un insecticid piretroid, avand ca substanta activa deltamethrin-ul, un izomer cu o eficacitate dovedita in distrugerea sistemului imunitar al insectelor daunatoare.
- K-Othrine WG 250 este conditionat sub o forma speciala de granule dispersabile in apa, ce favorizeaza o remanenta prelungita, si este oferit utilizatorilor intr-un ambalaj monodoza, pentru o utilizare cat mai facila si economica.
- K-Othrine WG 250 este biodegradabil, are o fotostabilitate mare, nu pateaza, nu lasa urme vizibile dupa aplicare, nu este inflamabil si este comercializat intr-un ambalaj reciclabil.
- K-Othrine WG 250 manifesta o eficacitate deosebita impotriva intregului spectru de insecte daunatoare: Dictyoptera - gandaci, Diptera - muste si tantari, Siphonoptera - purici, paduchi, Hemiptera - plosnite, Lepidoptera - molii, Coleoptera - carabusi; Dermapthera - urechelnite, Psocoptera - paduchi de carte, Hymenoptera - furnici.
- K-Othrine WG 250 datorita concentratiei ridicate de substanta activa - deltamethrin - si calitatii acesteia, este recomandat de Organizatia Mondiala a Sanatatii (O.M.S.) pentru aplicari reziduale cu remanenta sporita impotriva tuturor vectorilor purtatori de boli transmisibile (meningita, malaria, etc.).
- K-Othrine WG 250 actioneaza prin contact si ingestie, penetrand extrem de rapid stratul protector de chitina al insectelor, paralizandu-le sistemul nervos si provocadu-le moartea.
- K-Othrine WG 250 se recomanda a fi utilizat in interior, indiferent ca e vorba de incinte industriale, comerciale, spatii casnice sau spatii de maxima igiena protejata (scoli, spitale, industria alimentara, industria farmaceutica).
- K-Othrine WG 250 are o remanenta de 12 pana la 18 saptamani, in functie de tipul suprafetei pe care se aplica si de curatenia acesteia.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura