Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Insecticid Quick Bayt Spray wg 10 - 62,5 G

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Quick Bayt Spray wg 10 62,5 GR
Out Of stock
Descriere
Caracteristici:
Quick Bayt Spray WG 10 este un insecticid destinat combaterii mustelor adulte, avand ca substanta activa imidaloprid-ul, un neonicotinoid de generatia a II-a ce actioneaza asupra receptorilor acetilcolinici din membrana post-sinaptica.

- formulat ca granule dispersabile in apa, Quick Bay Spray WG 10, actioneaza in mod diferit fata de insecticidele clasice (organofosforice, carbamati sau piretroizi) excluzand din start fenomenul de rezistenta incrucisata al mustlor, ce se poate dizolva, in timp, la cele trei categorii mai sus mentionate.

- compozitia substantei este adaptata strategiei "atrage si ucide" fiind extrem de tentanta pentru muste: pe langa imidalocloprid Bayer a mai introdus tricosene-ul , un simulant feromonic sexual, si atractanti alimentari dulci, pe baza de zahar: musca este astfel atrasa de suprafata tratata si impinsa sa consume produsul, iar efectul de Knock-down este rapid si spectaculos.

-substanta de lucru se obtine din dilutia Quick Bayt Spray cu apa, iar aplicarea se face rezidual, pe suprafetele unde stau de obicei mustele: pe pereti, pe ramele ferestrelor, pe stalpii de sustinere si in general acolo unde ajunge soarele si mustelor le place sa se bucure de el: se trateaza doar 30-35% din suprafata ce se doreste a fi protejata, mustele fiind atrase de la distante semnificative (10-20 m) sa guste produsul

-este recomandat cu precadere in sectorul zootehnic, la fermele de animale, dar si pentru locurile de depozitare ale diferitelor produse de origine animala ce atrag mustele sau a gunoiului
-are o remanenta remarcabila, de pana la 12 saptamani, in conditiile in care suprafata tratata este reimprospatata periodic, prin stopirea cu apa.

De ce QuickBaySpray WG 10?
- are la baza o substanta activa de cea mai noua generatie, cu remanenta indelungata si efect de kill-efect aproape instantaneu.
- este usor de aplicat, se dizolva rapid si formare de granule dispersabile impiedica risipirea in aer a produsului in momentul folosirii.
- nu dauneaza insectelor benefice, animalelor domestice din adaposturile tratate, aplicatorului si mediului daca este folosit conform instructiunilor de pe eticheta.
- are o toxicitate redusa si elimina riscurile aparitiei fenomenului de rezistenta incrucisata.
- are rezultate pozitive imediate, randament si eficienta excelente, conducand la eliminarea stresului pentru animale si oameni.

Compozitie: 100g de quick Bayt Spray WG 10 contine 10g de imidaclopride si coformulanti pana la 100g
Dozaj: 200-250 g de QuickBaytSpray WG 10 in 1.5-2 L de apa pentru 100-150 mp de suprafata tratata
Mod de ambalare: cutie 1kg, plicuri de 62,5g
Produs de Bayer, Germania
Trimite mesaj
Din Gura in Gura